Παραλίες Καμένα Βούρλα | Βιολέττα Ξενοδοχείο

Παραλίες στα Καμένα Βούρλα

Isabella Beach
Isabella Beach
El Camino Beach
Hotel Violetta Beach
Hotel Violetta Beach
El Camino Beach
Ammos Beach
Ammos Beach
Hotel Violetta Beach
El Camino Beach
Hotel Violetta Beach

Σε όλο το μήκος της παραλίας των Καμένων Βούρλων τα νερά είναι καθαρά και επιτρέπεται το κολύμπι. Υπάρχουν οργανωμένα τμήματα, που παρέχουν όλες τις ανέσεις αλλά και πολλά σημεία που δεν είναι οργανωμένα, είναι όμως ιδανικά για μπάνιο. Όλες οι παραλίες έχουν εύκολη πρόσβαση από τον δρόμο.

Παραλία Βιολέττα
Μπροστά στο ξενοδοχείο Βιολέττα, ανάμεσα στα διπλανά καφέ και εστιατόρια, ατενίζοντας τις βάρκες που λικνίζονται νωχελικά στα ρεύματα του Ευβοϊκού κόλπου, βρίσκεται μια ξεχωριστή παραλία ιδανική για ηλιοθεραπεία και κολύμπι. Είναι στρωμένη με άμμο και ψιλό βοτσαλάκι.

Παραλία Άγιου Παντελεήμονα
Στο κέντρο της πόλης απέναντι από τον ναό του Αγίου Παντελεήμονα υπάρχει μια μικρή παραλία με ψιλή άμμο που είναι πολύ δημοφιλής στους ντόπιους κατοίκους και τους μόνιμους παραθεριστές.

Πλαζ Isabella
Στην συνέχεια της παραλίας του Αγίου Παντελεήμονα χωρισμένη από μια προβλήτα, απέναντι από το ξενοδοχείο Γαλήνη, είναι η πλαζ Isabella. Είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ λειτουργεί cafe-bar όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας ή το ποτό σας τις νυχτερινές ώρες. Επίσης, λειτουργούν διάφορα θαλάσσια παιχνίδια και σπορ.

Παραλία AMMOS
Παραλία με ωραία αμμουδιά και κρυστάλλινα νερά που απλώνεται από την άκρη της νότιας προβλήτας της Μαρίνας των Καμένων Βούρλων. Είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες και είναι η αγαπημένη της νεολαίας. Στο beach bar / cafe club που λειτουργεί όλη την ημέρα, αλλά και το βράδυ, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το snack ή το ποτό σας.

Παραλία Μουράγιο
Νότια και μετά την παραλία AMMOS βρίσκεται η παραλία ΜΟΥΡΑΓΙΟ με εξαιρετική αμμουδιά και διαυγή νερά. Δεν είναι οργανωμένη αλλά προσφέρεται για όσους θέλουν ένα πιο ήσυχο περιβάλλον για να κολυμπήσουν και να κάνουν ηλιοθεραπεία.

Παραλία El Camino
Στη δυτική πλευρά των Καμένων Βούρλων, εκεί που είναι συγκεντρωμένα τα περισσότερα μπαράκια και μεζεδοπωλεία, υπάρχει οργανωμένη παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν σε αυτή τον καφέ και το snack τους πάνω στην ακροθαλασσιά.

Παραλία Χρυσής Ακτής - Καινούριου
Η Χρυσή ακτή είναι μια μη οργανωμένη παραλία με μικρά βότσαλα και άμμο στην περιοχή του Νέου Θρόνιου, λίγα χιλιόμετρα δυτικά από τα Καμένα Βούρλα.

  • twitterSmall Ειδικές τιμές για γκρούπ. Κάντε κράτηση τώρα!
  • twitterSmall Ελάτε να απολαύσετε την φιλική ατμόσφαιρα και την άψογη εξυπηρέτηση μας
  • twitterSmall Ζήστε το ελληνικό καλοκαίρι χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία